Halaman

Isnin, 24 Mei 2010

Mujahidah Kecil Ummi dan Papa

Assalamualaikum....




Alhamdulillah setelah lama papa train kakak Dhini dan akhirnya dia dah pandai baca Al-FATIHAH dgn lengkap..mudah-mudah suatu masa nanti anak ummi ni dapat hafaz 30 juz al-quran pulak...ummi papa sentiasa doakan kakak dan adek....

6 ulasan :

izuqila berkata...

Allahuakbar!

speechless...=)
Tahniah utk ummi dn papa kaka Dhini!...

ummuardhini berkata...

to qila:terima kasih...

ANIEMZ berkata...

salam kak.. saya dh lama jadi silent reader blog akak ni.. nak tanye, yang pasal clix sense tu, camne nak subscribe? kene upgrade dulu jadi premium status ke? dia cam sistem downline jugak ke?

ummuardhini berkata...

to aniemz..
salam...thanks follow blogs akk...pasal slix sense ni boleh subscribe wlupun tak jadi premium member tapi sbb dia guna paychecks untuk bagi bayaran..akk tak jalankan ni sgt,just letak je dalam blog..klu pasal online income bagus klu yg guna paypal untuk bayaran..klu belum ada create dulu..akk dah pernah dpt bayaran dr online income ni,guna paypal kejap je transfer..cuma kena tgu seminggu baru duit masuk..tapi memang tak tipu..klu yg byr guna paycheck tak pernah dpt lagi..jd mcm tak yakin sgt nak serius...ya..clix sense ni guna downline jugak...

layla_elyas berkata...

SubhanAllah..moga adik dzaatin cepat pandai mcm kakak dhini juga ;)

ummuardhini berkata...

to layla...
insyaAllah keluaran educare ni mesti pandai-pandai...